Dimljena riba

Dimljeni fileti Cromaris brancina i orade pripremljeni su na tradicionalan, prirodan način metodom laganog toplog dimljenja na bazi dima bukve, uz prethodni tretman mediteranskim začinima te dodatak soli, bez ikakvih umjetnih konzervansa i bojila.

Riba tako ostaje karakteristične plemenite bijele boje, dok koža poprima smeđezlatnu boju, posebno cijenjenu u Europi sjeverno od Mediterana.

Tako pripremljena riba lako je probavljiva, s niskim sadržajem masnoća i visokim sadržajem bjelančevina. Ovakvim tretmanom sačuvana su vrhunska organoleptička svojstva, a proizvod je spreman za konzumaciju.

Dimljeni fileti brancina i orade su zdrava i lagana hrana bogata bjelančevinama i blagotovornim Omega-3 masnim kiselinama.

Omega-3 masne kiseline

Lagan obrok

Svježe iz Jadranskog mora

Bez konzervansa

Dodatni podaci o proizvodu

Sastojci
Fileti brancina i orade (iz vlastitog uzgoja), uz prethodni tretman mediteranskim začinima te dodatak soli.
Masa
150g
Trajnost
do 60 dana čuvano na temperaturi od 0° C do +5° C
Hranjiva vrijednost
100 g proizvoda, ovisno o godišnjem dobu, sadrži približno
Energetska vrijednost
664 kcal (158 kJ)
Proteini
28 – 29 g
Masti
3 – 5 g
Ugljikohidrati
0,1 g


Kontakt

Gaženička cesta 4b
23 000 Zadar
Tel: +385 23/254-960
Fax: +385 23/250-883

Email: info@cromaris.hr